Turbózd fel a természetes pilláidat

Épp nem viselsz műszempillát vagy csak szempilla építés előtt szeretnéd kicsit felturbózni a saját szempilláidat?

Javaslom, hogy ismerkedj meg a ricinus olajjal, mely könnyen beszerezhető, könnyen használható, ár-érték arányban gazdaságos.

A ricinus olaj természetes,  a ricinus növény magjából nyerik hideg sajtolással.

Ösztönzi a szőr növekedését, a vékonyodó, gyenge szempilla-, szemöldök szál elkezd vastagodni, dúsulni, csökkenti a szőr sérüléseit, kondícionálja, ápolja.

Használata egyszerű, egy már nem használt szempillaspirál keféjével, egy műszempilla fésűvel, fülpiszkálóval vagy applikátorral könnyedén fel tudod kenni. Érdemes éjszakára, mert egy nehéz olaj, napközben picit zavaró lehet.

Műszempilla építés előtt érdemes használni, hogy minél erősebbek és dúsabbak legyenek a saját szempilláid, illetve ha valami miatt le kell oldani a műszempillát, akkor is érdemes kenegetni a ricinus olajjal.  Fontos, hogy pilla építés előtt 3-4 nappal már ne használd, mert ha olajosak a szempilla szálaid, akkor nem lehet maradéktalanul letakarítani és a műszempillát nem lehet vagy ráragasztani, nem lesz elég tartós a szetted.

A szőrnövekedés serkentésén túl, gyulladáscsökkentő, tápláló hatása miatt bőrre, körömre is alkalmazható, illetve emésztési problémák kezelésére is hashajtó hatása miatt.